In cadrul EXECUTIVE APARTMENTS veti putea achizitiona apartamente cu 2 camere la 60,93 m² , respectiv 53,32 Compartimentarea imobilelor poate fi open space sau decomandat, iar clientul poate alege una dintre optiuni, insa doar daca apartamentul ales nu este inca compartimentat.

    Apartamentele decomandate sunt extrem de cautate, in special de cei care doresc un plus de intimitate si mai mult spatiu. Famiile care au copii de varste peste 1o ani isi doresc tot mai mult sa le ofere un spatiu intim, asa ca un astfel de apartament se dovedeste de multe ori pe placul lor. Deoarece aceste apartamente au mai multi m², pretul lor este de asemenea mai ridicat.

2 camere decomandat executive apartments

Apartamentele open space sunt des alese de catre persoanele care doresc sa mareasca spatiul vizual. Astfel de apartamente usureaza interactiunea sociala si faciliteaza supravegherea copiilor, chiar si cand se gateste. Daca sunteti o persoana careia ii place sa gazduiasca petreceri, acest tip de apartament vi se potriveste de minune! Veti putea gati oaspetilor si sa fiti sufletul petrecerii in acelasi timp.

2 camere open space executive apartments

    EXECUTIVE APARTMENTS 

casa in care iti doresti sa #staiacasa

 

Situat intr-un cadru bine-cunoscut, pe langa Plopii fara Sot, EXECUTIVE APARTMENTS doreste sa aduca linistea viitorilor proprietari prin siguranta lucrului bine facut. La constructia blocurilor s-au folosit materiale de calitate, constructori competenti, iar toata perioada lucrarilor a fost supervizate de un diriginte de santier cu experienta.

Toate acestea au ca rezultat un produs finit greu de egalat la un pret imbatabil. Oferte cu 1, 2 si 3 camere vor putea fi achizitionate de catre doritori, inca din faza de proiect; punem accent pe dorintele viitorului proprietar, de aceea la noi veti gasi numeroase variante de personalizare a imobilelor.

Blocurile au un regim de inaltime mic, D+P+2E, iar spre vanzare vor fi disponibile 34 apartamente. Clientul va putea alege finisajele apartamentului dintr-o gama oferita de catre dezvoltator, personalizandu-si astfel dupa bunul plac imobilul.

 

DETALII IMOBIL

structura de rezistenta cadre din beton armat; stalpi si grinzi;

peretii exteriori cat si cei din compartimentarea interioara vor fi din caramida Brikston autoportanta, iar ca grosime se va folosi caramida de 25 cm la exterior si 11,5 cm la interior;

termoizolarea se va efectua folosind polistiren expandat cu EPS80 de 10 cm grosime;

tamplaria exterioara din PVC cu 5 camere,  geam tripan;

glafuri PVC la interior, iar la exterior din aluminiu;

tencuiala decorativa la exterior;

acoperis tip terasa;

scari din beton armat placate cu gresie portelanata de interior;

balustrade de fier;

instalatie sanitara din PEEX iar incalzirea se va realiza cu radiatoare;

instalatie electrica cu tablou de sigurante in fiecare apartament cu conductor de cupru de 1,5 mm la ilumant si 2,5 mm la prize;

contoarele apartamentelor pentru gaz, energie electrica si apometre vor fi situate pe casa scarii;

usi interioare moderne, din MDF;

gresie, faianta si parchetul vor putea fi alese de catre client;

centrala termica individuala in condensare;

optional, aer conditionat;

interfon;

parcari supraterane;

 

Informatii Certificat Energetic:
1. Clasa energetica: B
2. Consumul total specific de energie primara: 141
3. indicele de emisii echivalent CO2: 29
4. Consumul total specific de energie din surse regenerabile: 0